top of page

Move CityCar

Klasse B - 45 km/u - AM rijbewijs vereist

 

“Verplaatsen in de stad is gemakkelijker met de Citycar”

Dankzij de compacte afmetingen van deze elektrisch aangedreven brommobiel komt u op plekken waar u met een reguliere personenauto niet kunt komen. De CityCar geeft e-mobiliteit een nieuwe dimensie. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen zal deze 4-wieler ook in de toekomst binnen elk stads- en woongebied inzetbaar zijn…


Uitrusting

De CityCar is compleet uitgerust en de standaarduitvoering omvat: centrale deurvergrendeling, verwarmde buitenspiegels, lichtmetalen velgen, panoramadak, sound system en GPS met groot beeld- scherm. Daarnaast is er een plus pakket leverbaar met airconditioning en een zonnescherm.

De standaard uitvoering bevat: Centrale Vergrendeling, Licht Metalen Velgen, Panoramadak, Sound System, GPS met Groot Beeldscherm, Metalic kleuren. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. U kan natuurlijk ook de Citycar bij ons laten wrappen naar je eigen smaak.


Opladen

Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 220v stroomnet. Binnen 8 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (binnen 2 uur 75%) en kun je genieten van de vrijheid die de CityCar je geeft.


Veiligheid

Veilig is de CityCar zeker ! Een dubbele kreukelzone met rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crash bestendigheid en een zeer korte remweg.


Voor wie?

Om deze CityCar te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijs nodig. Elke persoon met een auto (en/of motor) rijbewijs mag dit voertuig uiteraard ook besturen.De koper staat in voor de inschrijving bij DIV via diens verzekeraar


Dit behoort geenszins voor de aansprakelijkheid van de verkoper, noch kan deze aansprakelijk gesteld worden voor het niet hebben van het vereiste rijbewijs.

v.a. € 12.990

bottom of page