top of page

Move E3


< Terug

Move E3



Milieu

De Move E3 (3 wieler) zet nieuwe dimensies als het gaat om e-mobiliteit. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen zal deze 3-wieler ook in de toekomst binnen elk stads- en woongebied inzetbaar zijn.

Comfort

Doordat de bestuurdersruimte volledig is afgesloten biedt de Move E3 bescherming tegen allerlei weersinvloeden. Daarnaast is hij uitgerust met comfortverhogende (standaard) extra’s zoals: een ruitenwisser met sproeier, achteruitrij camera, licht metalen velgen, verwarming, verstelbare stoel, bluetooth aansluiting en elektrische ramen.

Accu’s

Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 230 V stroomnet. Binnen 5 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (zelfs 70% binnen 2 uur) en kun je genieten van de vrijheid die de Move E3 je geeft. Ook verkrijgbaar met een Lithium accu, dewelke natuurlijk voor een grotere actieradius staat.

Veiligheid

Veilig is de Move E3 zeker! Een stevige rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crashbestendigheid en een zeer korte remweg.

Voor wie?

Om deze Electro trike te besturen heb je geen bromfietsrijbewijs nodig.

Snelheid : max 25 kmu

Opladen

Opladen in slechts 5 uur 80% opgeladen binnen 2 uur 230 V: standaard stekker* Geen speciaal stopcontact nodig Gewoon thuis opladen



De koper staat in voor de inschrijving bij DIV via diens verzekeraar


Dit behoort geenszins voor de aansprakelijkheid van de verkoper, noch kan deze aansprakelijk gesteld worden voor het niet hebben van het vereiste rijbewijs


v.a. €6995

bottom of page