top of page

Move E4

Milieu

De Move E4 zet nieuwe dimensies als het gaat om e-mobiliteit. Met een hedendaags design, elektrische aandrijving en ruimte voor 2 personen is hij op tal van fronten inzetbaar. Met de komst van steeds strengere milieueisen om het Co2 gehalte te verlagen zal deze 4 wieler ook in de toekomst binnen elk stads- en woongebied inzetbaar zijn.

Het sturen van de Move E4 doe je met een autostuur, de E3 heeft een bromfietsstuur.

Comfort

Doordat de bestuurdersruimte volledig is afgesloten biedt de Move E4 bescherming tegen allerlei weersinvloeden. Daarnaast is hij uitgerust met comfortverhogende (standaard) extra’s zoals: een ruitenwisser met sproeier, achteruitrij camera, licht metalen velgen, verwarming, verstelbare stoel, bluetooth aansluiting en elektrische ramen.

Accu’s

Het laden van de accu’s gaat heel eenvoudig door middel van het ‘gewone’ 230 V stroomnet. Binnen 5 uur zijn de accu’s weer volledig opgeladen (zelfs 70% binnen 2 uur) en kun je genieten van de vrijheid die de Move E4 je geeft.


Veiligheid

Veilig is de Move E4 zeker! Een stevige rolkooi en zowel voor als achter schijfremmen, waardoor men kan vertrouwen op crashbestendigheid en een zeer korte remweg.

Voor wie?

Om deze Electro trike te besturen heb je slechts een bromfietsrijbewijs nodig. Elke persoon met een auto (en/of motor) rijbewijs mag de Move E4 uiteraard ook besturen. Daarnaast is er ook onze Move E3 (3 wieler) waarvoor geen (auto)rijbewijs vereist is. (25 kmu)

Opladen

Opladen in slechts 5 uur 80% opgeladen binnen 2 uur 230 V: standaard stekker* Geen speciaal stopcontact nodig Gewoon thuis opladen


De koper staat in voor de inschrijving bij DIV via diens verzekeraar.

 

Dit behoort geenszins voor de aansprakelijkheid van de verkoper, noch kan deze aansprakelijk gesteld worden voor het niet hebben van het vereiste rijbewijs.

Voor het rijden met een voertuig met 4 wielen dien je steeds over het nodige rijbewijs te beschikken.

v.a. € 8.550

bottom of page