top of page

Roadrunner

Roadrunner

De Roadrunner is een tweepersoons voertuig dat 100% elektrisch wordt aangedreven. Dit elektrische brommobiel brengt bepaalde voordelen met zich mee. Zo hoeft u niet in het bezit te zijn van een (auto)rijbewijs, zonder wegenbelasting te moeten betalen.


De Roadrunner is de ideale kleine stadsauto vanwege haar geringe grootte, het vlotte rijgedrag en natuurlijk de wendbaarheid.

Doordat hij 100% elektrisch is zal hij voldoen aan de komende milieu eisen die zullen gelden in de vlaamse steden.

Gemakkelijk Elektrisch rijden

De Roadrunner elektrische brommobiel is eenvoudig aan huis of elders op te laden en u heeft daarbij geen extra laadpalen nodig. Dit komt omdat onze elektrische brommobielen eenvoudig aan te sluiten zijn op het 220v stroomnet. De Lood en lithium accu’s zijn respectievelijk in 6 of 4 uur volledig opgeladen. Binnen 2 uur is de Lithium accu zelfs vol genoeg (80%) zodat u weer op pad kunt gaan.

Comfort in de uitrusting

De Roadrunner is niet alleen leuk om te zien, maar komt ook nog eens compleet uitgerust met handige opties die bijdragen aan het comfort van de brommobiel bestuurder. Zo is de Trix is uitgerust met verwarming, centrale vergrendeling, verstelbare stoel, radio met bluetooth aansluiting, elektrische ramen, compleet digitaal dashboard, achteruitrij-camera en panorama dakraam.

Een compacte brommobiel

Door zijn gunstige afmetingen valt hij onder de categorie van een elektrische brommobiel. Liever een extra gaspedaal aan de linker kant of een gashendel aan het stuur. Neem contact op met uw dealer en we zij kunnen de auto aanpassen naar uw wensen. Achter de bestuurdersstoel is een kleine achterbank met gordel voor een passagier.

Geen (auto) rijbewijs

Om de Trix (3 wieler) of een van onze andere modellen te besturen heeft u geen (auto)rijbewijs nodig. Deze met maximum snelheid van 25 kmu.De koper staat in voor de inschrijving bij DIV via diens verzekeraar.

 

Dit behoort geenszins voor de aansprakelijkheid van de verkoper, noch kan deze aansprakelijk gesteld worden voor het niet hebben van het vereiste rijbewijs.

Voor het rijden met een voertuig met 4 wielen dien je steeds over het nodige rijbewijs te beschikken.

v.a. €10.450

bottom of page